Кудасава Наста

Сёньня Дзень народзінаў адзначае Наста Кудасава.

Беларуская Інтэрнэт-Бібліятэка Kamunikat.org зычыць здароўя – перадусім; добрага настрою – не толькі ў гэты дзень; цёплага сонейка ў кожную пару году, дабрыні і разуменьня блізкіх, творчых палётаў і зьдзяйсьненьня мараў.

Калинкина Светлана, Шеремет Павел, Случайный президент

Случайный президент

(Политический портрет)

Калинкина Светлана, Шеремет Павел

Месца выхаду: Ярославль

Дата выхаду: 2003

Выдавец: Нюанс

Памеры: 256 с., фотовклейка

Катэгорыя: Палітыка

Copyright © 2003 by Светлана Калинкина, Павел Шеремет, Нюанс - оформление

Кнігазбор: EEDC — бібліятэка Усходнеэўрапейскага дэмакратычнага цэнтру, ul. Proletariacka 11, Białystok (папяровы асобнік)

Інвэнтарныя нумары: EEDC — [1934]

Сыгнатура: XIV.2.Szie

Президента Белоруссии Александра Лукашенко называют "последним диктатором Европы". Известные журналисты Павел Шеремет и Светлана Калинкина лично знакомы с белорусским лидером и знали его задолго до того, как странноватый директор совхоза стал президентом Белоруссии. Книга "Случайный президент" - это попытка раскрыть феномен Лукашенко и отделить вымысел белорусской официальной пропаганды от реальных фактов из жизни белорусского президента и его окружения. Каждый факт, описанный в книге "Случайный президент", подтвержден документами и показаниями свидетелей.

Каталёг: EEDC

Толькі ў бібліятэцы Усходнеэўрапейскага дэмакратычнага цэнтру (папяровы асобнік)

Варта пазнаёміцца:

Шеремет П., Калинкина С., Случайный президент

Случайный президент

Политический портрет

Шеремет П., Калинкина С.

Президента Белоруссии Александра Лукашенко называют "последним диктатором Европы". Известные журналисты Павел Шеремет и Светлана Калинкина лично знакомы с белорусским лидером и знали его задолго до того, как странноватый директор совхоза стал президентом Белоруссии. Книга "Случайный президент" - это попытка раскрыть феномен Лукашенко и отделить вымысел белорусской официальной пропаганды от реальных фактов из жизни белорусского президент... Болей »